Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення концертно-розважальної програми до Дня міста та Дня захисту дітей

Мій рідний краю, моя земле!

Тебе любитиму довіку.

Твоє добро не знає ліку.

Ти – гордість і любов моя!

 

   31 травня 2015 року у парку імені Артема відбувся районний святковий захід присвячений 240-річчю з дня заснування міста Кривого Рогу та Дня захисту дітей. Як для великих, так і для маленьких криворіжців було організовано яскраву культурно-масову та розважальну програми:

- спортивні конкурси та естафети, аматорські змагання;

- конкурс малюнків на асфальті;

- фото-виставки, присвячені історії рідного міста за підтримки  благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд Сергія Смєлого», виставка дитячих фото «Стоп-кадр. Щаслива посмішка» та ін.

   О 10.00 на арт-майданчику у парку імені Артема розпочався святковий концерт кращих творчих колективів Саксаганського району. Серед них: учасники колективів МКЗ «Палац культури імені Артема», КЗ “МПК “Саксагань”, КМПНЗ “Криворізька міська музична школа № 5”, КМПНЗ “Криворізька міська школа мистецтв № 1”, центру спорту «Олімп» та  школи - студії “Райдуга”.

   Для маленьких мешканців району та міста закладами освіти та культури були проведені цікаві пізнавальні програми. На ігровому майданчику працівниками МКЗ “Палац культури імені Артема” була проведена ігрова розважальна програма “Найкраще місто на Землі” з цікамими конкурсами та вікторинами.

   До уваги наймолодших мешканців району та міста була представлена сучасна лялькова вистава «Йшов по морю пароплав» у виконанні майстрів КП «Криворізького міського театру ляльок». Родзинкою свята стало проведення акції «Підтримай бійця, щоб миром вкрилась вся земля». Від щирого серця, з побажаннями миру у рідній країні наймолодшими саксаганцями напередодні свята було виготовлено величезну земну кулю, оздоблену паперовими голубами, яку у святковій атмосфері було передано військовослужбовцям військової частини 3011. На знак миру учасниками акції в небо було випущені білі голуби. Нехай усіх нас завжди об’єднує любов і небайдужість до Криворіжжя, адже саме ми спільними зусиллями маємо кожного дня, кожного року робити наш район, наше місто  кращими, заради батьків і наших дітей!

   Щоб завжди рідна криворізька земля, а разом з нею Сакаганський район для кожного із нас був місцем, де хочеться жити, і куди завжди хочеться повертатися!

   Зі святом!