Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тиждень безпеки дитини в дошкільних навчальних закладах району

   Для поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми щодо питань особистої безпеки, захисту життя та норм поведінки у надзвичайних ситуаціях у дошкільних навчальних закладах проводиться щороку Тиждень безпеки дитини.                                

   16.05.2014 року на базі  Комунального  санаторного дошкільного навчального закладу  № 90  відбувся районний показовий Тиждень безпеки дитини та об’єктове тренування.

   На заході були присутні відповідальні за цивільний захист дошкільних навчальних закладів   району, методисти районного   методичного кабінету відділу освіти, спеціаліст І категорії з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради – Стєннікова Г.В..

   Головна мета заходу  спрямована на підвищення якості навчально-виховної роботи з дітьми у дошкільних навчальних закладах з питань особистої безпеки, захисту життя у надзвичайних ситуаціях та удосконалення теоретичних і практичних навичок  працівників закладів освіти з питань захисту та дій в нестандартних умовах.

   Захід було проведено на високому організаційному рівні з показом евакуації закладу та дій керівника і працівників закладу.

   20.05.2014 року проведено Єдині Дні цивільного захисту та Тижні безпеки життєдіяльності у  26 дошкільних навчальних закладах району.

   Народна мудрість  гласить: «Те, чому навчиш Петрика, ніколи не навчиш Петра», набуває суттєвого значення, коли мова йде про дошкільні навчальні заклади. Саме вони є базовими в процесі створення у дітей на все життя стереотипу здорового і безпечного способу буття.