Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зі спортом ширше крок в День захисту дітей

   З метою пропаганди здорового  способу життя, розвитку масового спорту в районі, а також змістовного дозвілля дітей, підлітків і молоді в літній канікулярний період, 01  червня 2014 року в Саксаганському районі у сквері ім. Артема під час проведення святкового заходу, присвяченого Дню захисту дітей, працівниками комунальних позашкільних навчальних  закладів «ДЮСШ №  8»,  «ДЮСШ № 10», «ЦСДЮМ «Олімп» та керівниками фізичного виховання професійно-технічних начальних закладів, були проведені спортивно-масові заходи та змагання. Особливою увагою серед школярів користувалися змагання: «Бій на подушках», перетягування канату, здобуття призів здолавши відстань шестиметрового стовпа, гирьовий спорт, армспорт; серед дітей дошкільного віку - перегони на самокатах і велосипедах.

   В спортивних змаганнях прийняли участь понад 300 чоловік.

   Від підприємств і підприємців району, всі учасники спортивно-масових заходів і змагань отримали подарунки.

   Тож літо, шляхом змістовного дозвілля, відкриває для дітей свої обійми, серед яких є і спортивно-масові заходи та змагання. У добру путь дітлахи!