Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Останні дзвоники у спортсменів району

   23 травня 2014 року та 27 травня 2014 року в спортивних залах комунальних позашкільних навчальних закладів ««Дитячо-юнацька спортивна школа № 10»», «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» і «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» для вихованців спортивних закладів відбулися спортивно-розважальні заходи «Свято останнього дзвоника», присвячені до 239-річниці заснування міста Кривого Рогу.

   Для 31 випускника, що отримали свідоцтва про закінчення спортивних закладів, це свято виявилося останнім (ДЮСШ № 10 – 14 чол., ЦСДЮМ «Олімп» - 10 чол., ДЮСШ № 8 – 7 чол.). Своїх старших товаришів прийшли підтримати показовими виступами молодші спортсмени.

   Відбулася традиційна церемонія передачі олімпійського вогню та клятви молодшого покоління старшому на збереження духу боротьби та вірності своїм закладам. Випускників також привітали тренери-викладачі, адміністрація закладів та представники комітетів з фізичної культури і спорту району й міста.