Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

2 травня у стінах Саксаганського виконкому відбулося чергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та надзвичайних ситуацій, на якому обговорили ряд важливих питань для безпеки життєдіяльності саксаганців.

Так зокрема торкнулися питання про стан утримання пожежних гідрантів. Згідно статистики, у районі на обліку ДПРЧ № 14 перебуває 459 брандспойтів. І зараз рятувальники (період квітень-травень) вже зробили перевірку 44 гідрантів. Основні недоліки - відсутність води, затопленість, занижений гідрант або малий шнур. Розташування усіх брандспойтів можна переглянути в  Google maps.

Поговорили на засіданні і про заходи щодо запобігання травмування людей через відсутність люків на оглядових колодязях інженерних мережах.  Їх загалом на території району  понад 4000. А з початку року здійснено накриття 54 оглядових колодязів.

Важливим було і питання щодо протидій пожеж, оскільки з настанням тепла їх стає все більше. А скільки пожеж зафіксовано в Криворізькому районі з початку року читайте на нашій офіційній сторінці Telegram:  https://t.me/srvkgovua/5469