Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

10 травня відзначатиметься Міжнародний день мігруючих птахів під символічним гаслом «Їх майбутнє, це наше майбутнє – здорова планета для мігруючих птахів і людей»

     Всесвітній день мігруючих птахів є щорічним Глобальним святом. Всі заходи, організовані для Всесвітнього дня мігруючих птахів об'єднані спільною темою. З 2017 року темою «Їхнє майбутнє наше майбутнє», WMBD проллє світло на тему «сталого розвитку для дикої природи і народу». WMBD-2017 підкреслить взаємозалежність людей і природи, і особливо людей, і мігруючі тварини - зокрема птахів, так як вони одні й ті ж планети і таким чином одні і ті ж обмежені ресурси. У 2017 кампанія спрямована на підвищення інформованості про необхідність сталого управління нашими природних ресурсів, демонструючи, що збереження птахів також має вирішальне значення для майбутнього людства.

     Заходи в рамках Всесвітнього Міграційна День птахів відбуваються в різних країнах і містах по всій земній кулі - об'єднаних спільною кампанії і темою. Щороку люди у всьому світі вживають заходів і організовувати громадські заходи, такі як фестивалі птахів, освітні програми, виставки і спостереження за птахами екскурсія, щоб відсвяткувати WMBD. 

     Секретаріат АЕWА запрошує приєднатися до відзначення свята 10 травня 2017 року. Якщо ви зацікавлені в організації заходу, щоб відзначити WMBD, зареєструвати плановану діяльність за посиланням: http://www.worldmigratorybirdday.org/.