Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганці внесли свій вклад з прибирання зелених зон в рамках найбільшої в Україні соціально-екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!»

28 та 29 квітня цього року небайдужі криворіжці зробили ще один крок назустріч чистому місту, прийнявши участь у найбільшій в Україні соціально-екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!». Саксаганці не стали винятком та зробили свій якісний вклад, навівши благоустрій біля своїх об’єктів бізнесу, промислових будівель, закладів та установ. 

Виконком районної у місті ради став ініціатором проведення традиційної Саксаганської толоки, яка охопила не лише прибережну зону балки Калетіна, але територію біля пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам на площі 30-річчя Перемоги. У ході Саксаганської толоки зібрано побутове сміття, впорядковано та пофарбовано міст через водойму, обрізано сухе гілля та чагарники, висаджено на березі водойми близько 70 саджанців дерев. Приємно відзначити, що у цьогорічній акції приймали участь вихованці шкіл району, професійно-технічних закладів, медичних установ, суб’єкти господарювання малого та середнього бізнесу, трудові колективи промислових підприємств, органи місцевого самоврядування. Саксаганська толока-2017 пройшла за підтримки громадських організацій та партнерів: ОС «Зелений центр Метінвест», ТОВ «Метінвест – КРМЗ», ТОВ «Екоспецтранс», КП «Сансервіс», ТОВ «Житлосервіс-КР», ПАТ «Укр-телеком», ДП «Криворізьке лісове господарство», ТОВ«Арістей-КР», які вкотре на практиці довели соціально-корпоративну відповідальність та підтримку екологічних ініціатив.

Біля пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам на площі 30-річчя Перемоги працівниками ТОВ «Метінвест-КРМЗ» за участі представників військової частини 3011, спілки ветеранів Афганістану, молодіжного виконкому районної у місті ради та КП «Сансервіс» висаджено кленову Алею миру

Свіже повітря, компанія друзів та колег ... що може бути кращим супроводженням загальної важливої та корисної справи – зробити власний внесок в екологію рідного міста!

Сподіваємось, що усі відпочиваючі біля балки Калетіна приходитимуть з чистими думками та не залишатимуть після себе сміття. Давайте збережемо чистоту в нашому домі разом!