Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Соціально-екологічна акція «Саксаганська толока – 2017»

     Молодь району з особливим завзяттям і турботою беруться до шляхетної справи збереження чистого довкілля. 28 квітня студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму та учні професійно-технічних закладів освіти охоче взяли учать у соціально-екологічній акції «Саксаганська толока – 2017» в рамках місячника благоустрою та Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!». Метою цього заходу стало очищення зелених територій від побутових відходів, виховання відповідального ставлення громади до осередків природи в місті, формування екологічної свідомості.

     Зусиллями студентів Криворізького державного комерційно-економічного технікуму та учнів професійно-технічних закладів освіти частина балки Калетіна була повністю звільнена від сміття і перетворилася на мальовничу зону відпочинку. Здається, саме сонце допомагало нашим активістам і надихало на трудові звершення ясною теплою погодою.

     Попрацювавши на славу, всі відчули щире вдоволення, адже жити та повноцінно відпочивати в чистому місті завжди приємно і радісно.