Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Суботник з благоустрою району до Дня довкілля

     Давно вже стало традицією щовесни по всій Україні благоустроювати та приводити у належний санітарний стан території населених пунктів, узбіч, місць відпочинку.

     Згідно з розпорядженням міського голови від 14. 03. 2017 № 48-р «Про проведення заходів щодо забезпечення чистоти та порядку в м. Кривому Розі в 2017 році» та розпорядженням голови Саксаганської районної у місті ради від 16. 03. 2017 № 58-р «Про проведення заходів щодо забезпечення чистоти та порядку в Саксаганському районі в 2017 році» заплановано проведення суботника з благоустрою до Дня довкілля - 08. 04. 2017 з 9.00.

     На території району заплановано заходи щодо прибирання території вільних міських земель, а саме:

- між ринком промислових товарів «Бульвар Вечірній» навпроти будинків 12, 14 на вулиці Івана Авраменка;

- навпроти Криворізького міськрайонного центру зайнятості;

- між будинками 24 та 40 на вулиці Співдружності;

- прибережна зона з обох боків біля мосту на вулиці Каспійській;

- сквер навпроти колишнього кінотеатру «Родіна»;

- біля велодоріжки на мікрорайоні Сонячному;

- за ТРК «Сонячна галерея» у напрямку до КЗ «Криворізька міська клінічна лікарня № 2» ДОР».

     Кожен саксаганець може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки чистота міста, його площ і вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас. 

     Не залишайтесь осторонь питань життєдіяльності рідного району, приєднуйтесь до заходів у рамках Дня довкілля та щотижневої Всеукраїнської акції «Чистий четвер». Чистота та порядок в районі – це спільна справа усієї громади.

     Виконком Саксаганської районної у місті ради запрошує небайдужих мешканців району прийняти участь у заходах до Дня довкілля та розпочати благоустрій з себе та своєї оселі.