Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Переможна хода депутатського корпусу Саксаганської районної у місті ради

          З метою пропаганди здорового способу життя серед депутатського корпусу міської та районних у місті рад, залученням їх до занять фізичною культурою і спортом та комплектування збірної команди міста для участі в VI обласній спартакіаді депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів 2017 року 31 березня 2017 року та 01 квітня 2017 року на спортивних базах комунальних позашкільних навчальних закладів ДЮСШ №№ 3, 4, 8 та 10 відбулася міська спартакіада депутатів міської та районних у місті рад. Депутати змагалися в п’яти  видах спорту (міні-футбол, настільний теніс, шахи, шашки, волейбол). В спортивному заході взяли участь вісім збірних команд. Спартакіада розпочалася парадом учасників змагань в комунальному позашкільному закладі ДЮСШ № 10, яку вступним словом відкрив секретар міської ради Маляренко Сергій Васильович.

         За підсумками виступу в п’яти видах спорту перше  загальнокомандне місце, набравши 1202 очка, виборола збірна команда депутатського корпусу Саксаганської районної у місті ради, друге місце, з результатом 1151 очко, дісталося збірній команді депутатів Центрально-Міської ради, третє місце, з 1138 очками, залишила за собою команда Криворізької міської ради.

         Переможці та призери особистої та командних першостей в видах спорту були нагороджені медалями, дипломами та кубками.

          В квітні місяці 2017 року з найсильніших депутатів-спортсменів буде сформована збірна команда міста, яка й буде захищати кольори Кривого Рогу на VI обласній спартакіаді депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Тож побажаємо їм вдалого старту та гучних перемог!