Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось засідання колегії відділу освіти

27 лютого 2020 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 68 відбулося засідання колегії відділу освіти. До роботи були залучені керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів.   

На початку колегії присутніх було ознайомлено з реалізацією в закладі проєкту місцевого розвитку «Громадський бюджет» щодо організації у рекреаціях закладу різноманітних розвивальних та інтерактивних зон, які легко трансформуються у навчальні зони для проведення уроків у нестандартній формі, виховних заходів та організації пізнавального дозвілля, рухливих ігор для дітей під час перерв.

Під час розгляду основного питання «Про перспективи розвитку  мережі закладів загальної середньої освіти» було  розглянуто Перспективний план розвитку мережі закладів загальної середньої освіти  Саксаганського району на 2020-2022 роки та  План заходів щодо розвитку мережі закладів загальної середньої освіти району на 2020-2022 роки, окреслено проблемні питання та можливості щодо їх вирішення.

В порядку контролю за виконанням рішення колегії  «Про результати державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання випускників 11-х класів» розглянуто результати державної підсумкової атестації випускників у 2019 році, відмічені позитивні  результати, окреслено проблемні питання, запропоновано шляхи вдосконалення роботи. В порядку контролю за виконанням рішення колегії «Про стан дотримання вимог чинного законодавства в закладах освіти з питань пожежної та електробезпеки»  розглянуто питання виконання закладами освіти статті чинного законодавства з пожежної безпеки.