Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Цікава зустріч письменником - Володимиром Пилиповичем Бухтіяровим

   26 лютого для користувачів дитячої бібліотеки №15 КЗК «Міська дитяча бібліотека» відбулася значуща подія у стінах бібліотеки -  на зустріч з читачами, учнями 9-го класу та учнями 8-го класу ЗОШ № 14 завітала «жива книга» у особі  знаного на Криворіжжі краєзнавця, журналіста, історика і дослідника, письменника - Володимира Пилиповича Бухтіярова.

   Автор вже 15 книг, присвячених маловідомим сторінкам історії нашого міста, історії другої світової війни і участі наших земляків в ній. Особливо цікавить В. П. Бухтіярова - період Громадянської війни в Іспанії, цим періодом історії  автор цікавиться ще з 60-х років минулого століття. Збирає відомості про земляків, учасників першої світової війни, про ліквідаторів аварії на Чор-нобильській АЕС, вже декілька книг написано про учасників афганського конфлікту. Гордістю В. П. Бухтіярова є двотомна ілюстрована «Енциклопедія Криворіжжя».

   Про все це цікаво розповів своїм читачам автор. Діти, мов зачаровані слухали його розповіді і не хотіли закінчувати цікаву пізнавальну зустріч.