Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нові зірки літературних салонів

   Завершився районний конкурс літературних салонів – 7 «Спеши наполнить звуками мне душу». В ньому взяли участь творчі колективи учнів 5-11 класів Криворізької гімназії № 91, Криворізьких спеціалізованих шкіл № 74, 107, 118, Криворізьких загальноосвітніх шкіл № 21, 31, 41, 72, 68, 119, 120, 122, 124. Журі підбило підсумки.

   Перше  місце вибороли учні 5-7 класів Криворізької загальноосвітньої школи  № 41, які показали композицію «Полна чудес могучая природа», присвячену ювілею Ф.І. Тютчева, і отримали максимальну оцінку журі – 50 балів. Друге місце розділили учні 9-11 класів Криворізької загальноосвітньої школи № 72 з композицією «Такую жизнь нельзя считать короткой», вона присвячувалась В. Висоцькому, та учні 11 класів  Криворізької загальноосвітньої школи № 124 з композицією «Таверна «Сердце Шотландии» до ювілею Р. Бернса. На третьому місці учні 10 класів Криворізької загальноосвітньої школи № 120 з композицією «Снігуронька» до ювілею О.М. Островського та учні 9-11 класів Криворізької спеціалізованої  школи № 118 з композицією «Четыре вальса Ф. Тютчева».

   Сьомий конкурс літературних салонів повністю виконав поставлені завдання, сприяв творчому зростанню школярів, їхній самореалізації та взаємозбагаченню. На конкурсному небосхилі по - новому засяяли вже відомі зірочки салонів: Вишньова Анастасія і Чайка Ганна, Ткаченко Вікторія і Роміна Вікторія з Криворізької спеціалізованої школи № 118; а також з’явились нові зірочки: Зубенко Сергій, Чайка Юлія, Красін Микита, Гончарова Ганна, Максименко Микита з Криворізької загальноосвітньої школи № 41; Миланович Юрій і Слонь Дарина з КЗШ № 72; Путря Володимир, Сухомлін Юлія і Костіна Любов з Криворізької спеціалізованої школи № 107; Гончаренко Марія, Цапліна Аліна і Куров Владислав з Криворізької загальноосвітньої школи № 124; Скоренко Олександр, Белявський Дмитро і Клименко Антон з Криворізької загальноосвітньої школи № 68; Чайка Тетяна і Кудисова Ганна з Криворізької загальноосвітньої школи № 120; Сухорукова Юлія і Мушта Денис з Криворізької загальноосвітньої школи № 122; Янчук Єлізавета, Попозоло Тетяна і Вуйцик Дарина з  Криворізької загальноосвітньої школи № 21; Гладирь Анастасія і Зубровський Віталій з Криворізької загальноосвітньої школи № 119 та багато інших.

   Нагородження колективів – переможців і кращих за номінаціями учнів відбудеться на районному святі-вшануванні в квітні 2014 року.