Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ДЮСШ № 10. Новорічні пригоди казкових героїв

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді в зимовий канікулярний період, естафету новорічних і різдвяних свят продовжив комунальний позашкільний навчальний заклад «ДЮСШ № 10». 25 грудня 2015 року, для вихованців закладу та їх батьків, відбувся святковий захід «Новорічні пригоди казкових героїв».

   Програма новорічного дійства для вихованців ДЮСШ № 10  була розділена на два казкові блоки: ялинка в спортивному залі для самих маленьких спортсменів-початківців і їх батьків та виставою «Новорічна казка на воді» з ялинкою в басейні. Святом для малечі були розважальні конкурси, веселі естафети та показові виступи кращих спортсменів відділень: художньої гімнастики, плавання, боксу, тхеквондо-ВТФ і легкої атлетики. Казкову програму для дітей та їх батьків підготували адміністрація закладу, тренерсько-викладацький колектив, найкращі вихованці відділень та працівники міського комунального закладу «ПК ім. Артема». В святковому заході взяли участь понад 400 вихованців, по закінченні якого всі діти отримали солодкі подарунки.   

   Приємним сюрпризом та чудовим прикладом, що під час новорічних і різдвяних свят здійснюються бажання, став благодійний вчинок депутата Криворізької міської ради, голови депутатської групи «За рідне місто» Бабенко Ольги Володимирівни, яка в перерві між святковими виставами в ДЮСШ № 10, особисто привітала та вручила 146 дітям пільгової категорії – вихованцям комунальних позашкільних навчальних закладів ДЮСШ № 8 (38 чоловік), ДЮСШ № 10 (54 чоловіка) та «ЦСДЮМ «Олімп» (54 чоловіка).

   Новорічна ніч - час чудес, час виконання всіх бажань, час, коли казки оживають і стають реальністю.

   Тож, зі святом вас, спортсмени!