Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійна казка з ялинкою на воді від районного голови

   За ініціативи та підтримки голови Саксаганської районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича, з метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, що залишилися в складних життєвих обставинах, 28 грудня 2015 року в басейні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8», відбувся благодійний святковий захід «Новорічне свято в колі друзів». На казкову виставу, де головними героями дійства були культорганізатори комунального позашкільного навчального закладу «ЦДЮТ «Сонях» та вихованці відділень спортивної школи, запросили 40 дітей закладів освіти нашого району.

   У холі спортивного закладу малечу зустрічали казкові герої «Тигриня» та «Котик», які люб’язно супроводжували гостей до балкону.

   В казковому пошуку новорічних подарунків культорганізаторам допомагали юні помічники: снігуронька, команда служби Діда Мороза та діти з батьками, що спостерігали за казковим дійством.

   По закінченню новорічної вистави всі діти, запрошені на казкову виставу, від Діда Мороза отримали дарунки.

   Заступник голови Саксаганської районної у місті ради Криворотній Ігор Іванович привітав дітей та поздоровив з новорічними і різдвяними святами.

   Під  новорічні та Різдвяні свята здійснюються всі найсолодші мрії! Хай щастить Вам у новому 2016 році!