Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось відкрите засідання районного методичного об єднання вихователів дошкільних навчальних закладів.

   На виконання Програми В.Ф.Януковича «Україна для людей» в рамках тематичного тижня «Кожній дитині-гарантовано місце у дитячому садку» 28.11.2013 на базі комунального дошкільного навчального закладу № 250 загального розвитку пройшло відкрите засідання районного методичного об єднання вихователів дошкільних навчальних закладів. В засіданні приймали участь методисти районних методичних кабінетів відділів освіти Тернівської, Саксаганської та Жовтневої в місті рад, керівники районних методичних об’єднань.

   В ході засідання розглянуто питання реалізації змісту оновленої редакції Базового компонента дошкільної освіти засобами ІКТ.

   Розглянуто шляхи реалізації варіативної частини Базового компонента дошкільної освіти. Визначено роль кожного учасника навчально-виховного процесу.

   Керівник методичного об’єднання Яремчук І.О. презентувала авторський сайт, що став джерелом інформації для керівників та учасників методичних об’єднань. Завідуюча комунальним дошкільним навчальним закладом № 250 загального розвитку Безсмольна Л.Д. ознайомила слухачів заходу із системою роботи з дітьми по ознайомленню з елементарними прийомами роботи на комп’ютері у процесі виконання ігрових та навчально-розвивальних програм, створених для дітей дошкільного віку; вміння дотримуватися правил безпечної поведінки під час роботи з комп’ютером. Активне обговорення заходу слухачами свідчить про актуальність, своєчасність запропонованого матеріалу.