Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новий Рік до нас стрімко летить…

 Добігає кінця 2020 рік, який був насиченим подіями, які безповоротно змінили наше життя. Він розділив час на до - COVID-ний період і той, в якому ми змушені знаходиться зараз. Пандемія коронавірусу навчила нас дотримуватись карантинних заходів,  дистанції та завжди брати з собою маску.

Попри карантин  відділ реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради протягом 2020 року продовжував надавати послуги з питань реєстрації   та  зняття  з реєстрації місця проживання.  За рік було надано більш ніж 8600 послуг. Кількість представниць прекрасної статі була більш активна, ніж сильна половина, відповідно 4708 проти 3923. Реєстрація дітей  віком до 14 років здійснена у кількості 868 послуг.

Задля Вашої безпеки відділ реєстрації місця проживання громадян   вживає всі заходи, пов’язані  із попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19  під час прийому громадян.

Замовити послугу з   питань    реєстрації   чи    зняття  з реєстрації місця проживання  або проконсультуватися  Ви можете за телефоном (0564) 94-82-15 щоденно (окрім суботи та неділі) з  08.00  - 16.30 (перерва 12.30-13.00). 

Крім того, отримати  консультацію також можливо  електронною поштою [email protected],   skype: [email protected].

Відділ реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради у Новому 2021 році бажає, щоб сталося те диво, про яке ми мріємо. Щоб були здорові та  займалися тим, що приносить задоволення. А також мати побільше радісних моментів, які перейдуть в приємні спогади, і зустрічей з вірними друзями та коханими.