Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зігрій дитяче серце!

Сім’я – це особистий світ, це мама, тато і довгоочікуване дитя!

У нашого народу є така приказка. «Хто не мав дітей, той не звідав щастя», щастя наскільки великого, Богом даного, настільки й непростого. Бо дати дитині життя – це лише маленька частина того великого життєвого шляху, аби вона стала людиною. Діти – найдорожче багатство кожної людини. Але іноді для деяких сімей, дитина це тільки мрія.

Є батьки, які стають мамами і татами не в момент народження малюка, а шляхом усиновлення.

Сім сімей, яким не судилося стати батьками, перебувають на обліку кандидатів в усиновлювачі в Саксаганському районі.

Працівники служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради допомогли втіли мрію однієї із сімей в реальність.

В сім’ю, яка чекала на усиновлення два довгих роки влаштовано дівчинку, яку біологічна молода матуся покинула, щойно давши їй життя.

Дійсно, усиновлення – це вирішення проблем дитини, яка втратила сімейне оточення, а може бути що, усиновлення – це і вирішення проблем дорослих, які хочуть виховати дитину, яка народжена не ними, але потребує саме їхньої любові та піклування.

Ось так, по-справжньому, стається диво

Ось так, по-справжньому, стають людьми…

Коли відчуєш біль самотньої дитини,

Даруєш їй частиночку душі.

Ось так, по-справжньому, щасливі Ви,

Вловивши мить усміхненої сироти!

Якщо у Вас виникло бажання усиновити дитину, Ви можете звернутися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за телефоном: 64-10-51, 64-50-15 або за адресою: вул. Володимира Великого, 32.

Тож, зігріймо дитячі серця!