Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

75-річний ювілей Криворізької школи № 51

25 жовтня 2019 року Криворізька загальноосвітня школа І-ІІI ступенів № 51 відзначила свою 75 річницю з дня заснування. Свято пройшло у дружній, затишній атмосфері, у  колі почесних гостей, серед яких були  ветерани педагогічної праці та випускники школи, які гідно представляють  школу в усіх галузях суспільного життя.

75 років бурхливого шкільного життя. Школа це не тільки стіни. Насамперед – це діти і вчителі, це пам'ять  і традиції, наступність поколінь. Це  сьогоднішні педагоги, ті, хто щодня переступаючи поріг, сіють зерна доброго, розумного, вічного, ті, для яких найвища нагорода в житті – успіхи  вихованців.

Ранок розпочався із привітань учнів в холі школи, всі отримали у подарунок блокнот із логотипом закладу та мали можливість зробити фото на пам’ять про ювілейну подію.

Продовженням свята стала робота інтерактивних локацій в холі школи, де всі запрошені гості мали змогу доторкнутися до минулого, ознайомитися із  теперішнім і, навіть, зазирнути у майбутнє, переглянувши створені руками талановитих педагогів фотозони.  До ювілею закладу вихованцями кіногуртка «Сінема» під керівництвом  Вадима Гудкова був створений документальний фільм про історію школи та її сьогодення.

На святковий концерт завітали почесні гості  Ігор Криворотній, заступник  голови Саксаганської районної у місті ради,  Тетяна Басова, заступник директора департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради,  Людмила Михайлова, заступник начальника відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, представники благодійного фонду Едварда Діксона «Море любові».

Для подальшої плідної роботи педагогічного та учнівського колективів виконкомом Саксаганської районної у місті ради було подаровано кольоровий принтер,  департаментом освіти і науки – плазмовий телевізор. Добрі друзі школи, які співпрацюють із закладом протягом року, благодійний фонд Едварда Діксона подарував сертифікат на придбання шкільного приладдя.

Минають роки, але завжди будемо згадувати шкільних вчителів, мудрих і по-батьківськи добрих. Схиляємо голову перед ветеранами які в різні роки працювали в нашій школі і сьогодні святкують її ювілей.

По завершенню концертної програми всі мали можливість поласувати святковим тортом в приємній компанії однодумців, друзів, вчителів.