Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відзначення 72-ої річниці визволення України від фашистських загарбників

          З нагоди святкування 72-ої річниці визволення України від фашистських загарбників в районі відбулися:

о 10. 00 біля братської могили 272 радянських воїнів, які загинули при визволенні м. Кривого Рогу 22 лютого 1944 р. та 7 комсомольців-підпільників, розстріляних у вересні 1943 р. мітинг-реквієм «Слава волі України, повік не загине»;

- об 11.00біля пам'ятника 118 робітникам і службовцям рудоуправління імені Кірова, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни мітинг-реквієм «Вічна слава героям! Вічна слава вашому подвигу!»

          На заходах були присутні: ветерани Великої Вітчизняної війни, народний депутат України Гальченко А. В., голова районної у місті ради Беззубченко В. В., заступник голови районної у місті ради Криворотній І. І., заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л., голова Ради Саксаганської районної організації ветеранів м. Кривого Рогу Рябкіна С. Л., депутати районної у місті ради, керівники та представники трудових колективів, підприємств, закладів, установ району.

          Учасники заходів хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять героїв, які своєю хоробрістю, героїзмом та любов’ю до Батьківщини відстояли рідну землю та віддали своє життя в ім’я свободи майбутніх поколінь. Присутні поклали квіти до пам'ятників, як данину поваги загиблим воїнам-визволителям нашої держави.