Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дорогі учні, вчителі та батьки!

1 вересня – День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичено емоційно та з хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого  дзвоника.  Немає свята прекрасніше, ніж свято початку нового навчального року, оскільки навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростають у юних душах урожаєм мудрості та натхнення.

В цей день від щирого серця хочу побажати майбутнім першокласникам бути старанними, слухняними, веселими, поважати вчителів, хай кожен ваш день буде світлим, радісним та плідним.  Випускникам бажаю - щоб їх останній шкільний рік став яскравим та незабутнім, правильно обрати майбутню професійну стежину. Переконаний, отримані здібності та ваша наполегливість стане запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Вам, шановні вчителі бажаю - здоров'я, терпіння і взаєморозуміння з учнями. Нехай весь навчальний рік буде добрим і успішним для кожного з Вас! 

Щиро вітаю всіх з початком нового навчального року! Міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони - це сила! Зі святом Вас! З Днем знань!