Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Драйвовий рок-фестиваль «Summer Rock. Саме Рок!»

29 липня відбувся «Summer Rock. Саме Рок!» - драйвовий рок-фестиваль в Саксаганському районі, на якому талановиті рок-музиканти прокачали шаленими децибелами. Кожен з чотирьох гуртів запам’ятався глядачам потужним колоритом та власним стилем виконання.

Розігрівав місцеву публіку неперевершений гурт «220 вольт», яскравий музичний івент подарували: гурт «Промінь» з «alternative rock, nu metal, grunge, psychedelic rock» та епатажний гурт «Елліс». Надзвичайну атмосферу справжнього драйву додали гурт «ТриКвіт» та його фронтмен Микола Клінецький.
Студія «Rakurs Records» та «Jazz club service» створили на рок-фесті якісний та потужний звук, щоб кожне серце звучало в унісон з децибелами крутецьких пісень рок-музикантів.          
Емоційного запалу на рок-фесті додали байкери «MFC Black Ravens», які приїхали на надзвичайно різноманітних залізних конях, на фоні яких мешканці Саксаганського району та гості робили чимало фото.       
Для шанувальників якісного українського року підготували декілька цікавих локацій від: талановитих майстрів з тату-салону «Nosorogtattoo» та професійних барберів «Manesclub_barbershop». А локація для армспорту, де можна було показати свою міць та силу в руках, нікого не залишила осторонь!

Фуд-зони запропонували різноманіття їжі та напоїв, що задовольнили різні смакові та кулінарні вподобання відвідувачів рок-фесту.  
Мета рок-фесту «Summer Rock. Саме Рок!» - зібрати кошти на потреби ЗСУ, а саме придбання пікапу для військових. Харизматичний ведучий Сергій Мігуша провів цей запальний рок-фест та благодійний аукціон, на якому презентували різноманітні лоти та сертифікати, бо будь-яка допомога та донати для нашої армії - це вагомий внесок до прискорення перемоги нашої країни.       
Незабутні враження, багато драйву та море позитиву отримали від рок-фесту «Summer Rock. Саме Рок!»!