Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Увага, конкурс! «40 років у серці з любов`ю»

   2015 рік  –  особливий для саксаганців, адже саме цьогоріч, 13 листопада район відзначає свій 40-річний ювілей.

   40 славних років – у постійному розвитку, вдосконаленні, у плідній праці його мешканців, від наймолодших - дітей і школярів, до найдосвідченіших - інженерів і науковців, лікарів і педагогів, діячів культури і мистецтва.

   З нагоди визначної дати, для мешканців району та усіх криворіжців, які є гостями району у будні і на свята, усім серцем люблять його, вболівають за світле майбутнє району, виконком Саксаганської районної у місті ради на своїй сторінці у соціальній мережі «Вконтакте» оголосив три творчі конкурси під гаслом «40 років у серці з любов'ю», приурочені 40-річчю з Дня заснування району:

фото-конкурс, що проходитиме за 7-ма тематичними номінаціями у період з 03 серпня 2015 року до 02 листопада 2015 року;

- конкурс слоганів та конкурс віршів, що триватиме з 04 вересня до 02 листопада 2015 року.

   Кожен учасник зможе проявити свою творчу майстерність у напрямку, який йому до душі або ж у трьох конкурсах одночасно.

   Умови участі: перейдіть на сторінку Саксаганського району, розміщену у соціальній мережі «ВКонтакте» за адресою http://vk.com/srvkgovua, станьте учасником групи, зробіть «репост» афіші конкурсу та розмістіть свої творчі роботи.

   Учасники, які отримають перемогу та якнайкраще проявлять свої таланти, будуть нагороджені на урочистому заході, присвяченому 40-річчю з Дня утворення району, що відбудеться у виконкомі Саксаганської районної у місті ради.

   Тож дорогі друзі! Залучайтеся підтримкою рідних і знайомих, публікуйте свої творчі роботи, та у день народження району, зробіть найкращий подарунок для себе та близьких – отримайте перемогу і залиште свій відбиток в сучасній історії Саксаганського району!

   Успіхів вам!

 

Розпорядження голови районної у місті ради від 31 липня 2015 року № 100-р " Про проведення районого фотоконкурсу, конкурсу віршів та конкурсу слоганів в соціальній мережі «ВКонтакте» до 40-річчя з дня заснування Саксаганського району"