Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ласкаво просимо на найсолодше свято року!

   Саксанський район вже п'ятий, ювілейний рік гостинно відкриває двері для бджолярів із багатьох областей країни, які привозять із собою не лише цілющий медовий нектар, а й гарний настрій та позитивні емоції, яких вистачить криворіжцям на цілий рік!

   15 серпня о 10. 00 саксаганців та всіх городян запрошуємо у парк імені Артема, аби долучитися до найсолодшого свята року, організованого за підтримки редакції  газети «Червоний гірник».

   Символічно, що цього року у фестивалі беруть участь інші райони міста, серед яких – Криворізький район, який порадує гостей свята щедрими фруктовими дарами –  запашними яблуками, персиками та виноградом.

Продукцію бджільництва представлятимуть близько 30 пасічників, серед яких незмінні учасники товариства бджолярів Криворіжжя «Травневий мед» на чолі з головою – О. Караушем.

   Умільці-медарі привезуть із собою понад 10 тон травневого меду, більш ніж 2 тони цілющої медовухи. Вперше, цього року в асортименті медової продукції будуть представлені – коріандровий мед із Херсонщини та м'ятовий мед із Черкащини.

Програма свята обіцяє бути різноманітною та цікавою: солодкі конкурси для дітвори, виставки робіт пряничного майстра, народних умільців  «Алеї майстрів» гончарного, різьбярного мистецтва, випічки, народних вишиванок, фото-виставки знаменитих криворізьких фото-художників. Невід'ємною частиною медового фестивалю стануть самобутні вироби з дерева від державного підприємства «Криворізький лісгосп».

На наймолодших учасників фесту також чекає активне дозвілля –розваги від Криворізького міського театру ляльок, дитячі атракціони, солодка вата та й не тільки!Творчі подарунки від колективів Палацу культури імені Артема обов'язково додадуть святкової атмосфери та не залишать байдужими гостей свята.

   Словом, ласкаво просимо завітати до нас, на найсолодше свято року!