Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нагородження тріумфаторів міського турніру з баскетболу пам’яті почесного громадянина міста Гурова Вадима Миколайовича

   26 травня 2016 року в сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради, на початку пленарного засідання (V сесії VІІ скликання) районної у місті ради, грамотами виконкому районної у місті ради було відзначено переможців міського турніру з баскетболу пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича збірні юнацьку та дівочу команди району, складені з учнів закладів освіти старшого шкільного віку. На очах всього депутатського корпусу районної у місті ради, нагороди спортсменам, зі словами подяки за примноження спортивної слави Саксаганського району та підняття баскетболу серед школярів на високий рівень, вручав сам голова районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович.

   Нагадаємо, що ці почесні трофеї наші хлопці та дівчата здобули в лютому та березні 2016 року. Відзначаємо, що юні саксаганочки шість років поспіль тримають високу планку володарів Кубку Гурова В. М., а юнаки, нарешті, здолавши семирічну перерву без чемпіонських нагород, зробили впевнений крок вперед до омріяного Кубку.

   Тож, поздоровляємо вас чемпіони та чемпіонки з нагородами.