Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Сьогодні учень - завтра виборець!

          З початку 2014 року відділом ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради започатковано проведення заходу «День майбутнього виборця» для учнівської та студентської молоді району. Цей захід має на меті розширити обізнаність молоді в питаннях реалізації їх виборчих прав, передбачених Конституцією України, ознайомити з нормами Закону України «Про Державний реєстр виборців».

          29.03.2017 працівники відділу відвідали Криворізький професійний транспортно-металургійний ліцей , де спілкувався з учнями, яким у поточному році виповниться 18 років, і розповів про набуття ними виборчого права з цього віку та як перевірити себе у базі даних Реєстру виборців. Молодь охоче сприймала викладену інформацію, ставили запитання, обговорювали поки що не зрозумілі їм речі.

          Запрошуємо зацікавлену молодь Саксаганського району відвідати особисто відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради! Ми працюємо з понеділка до п'ятниці з 8.30 до 17.00 за адресою: вул. Володимира Великого, 32, каб. 201, 202, телефони для довідок  60-30-05, 64-23-50, 64-14-38.

          Наголошуємо, що при зверненні до відділу ведення Державного реєстру виборців необхідно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України.