Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Традиційні відкриті змагання з плавання ДЮСШ № 10 «Турнір десятирічних»

   За для популяризації та розвитку в районі плавання, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з підростаючим поколінням, 28 березня 2016 року, під час весняних шкільних канікул, в плавальному басейні ДЮСШ № 10 (вул. Бикова, 4) відбулися традиційні змагання з плавання серед дітей та підлітків «Турнір десятирічних», присвячені 241-й річниці заснування міста Кривого Рогу, в яких взяли участь 170 спортсменів, вихованці комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 10» та «ДЮСШ № 1».

   За програмою турніру спортсмени змагалися на дистанціях 50 м та 100 м брасом, метою якого стала відбір та підготовка юних спортсменів до змагань вищого рівня.

   Переможці та призери відкритих змагань  з плавання були нагороджені грамотами та солодкими призами.

   До речі, вісім кращих спортсменів ДЮСШ № 10, переможців вищезазначеного турніру (Маслов Артем, Денисенко Михайло, Сисенко Богдан, Сніжко Дмитро, Куктенко Анастасія, Горушко Поліна, Царьова Анна та Сніжко Анна), вже з 30 березня по 03 квітня 2016 року будуть захищати честь міста Кривого Рогу на Чемпіонаті України з плавання серед юнаків (2002 р. н.) та дівчат (2004 р. н.) у місті біла Церква.

Тож побажаємо нашим спортсменам «швидкої води» та вдалих стартів.