Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги бюджетних установ та суб’єктів господарювання району, які приймають участь у публічних закупівлях через авторизовані електронні майданчики

     Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Проект ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» презентують безкоштовний масовий онлайн-курс «Публічні закупівлі для бізнесу».

     Запрошуємо суб'єктів господарювання району, головних розпорядників коштів долучиться до державного масового онлайн-курсу "Публічні закупівлі".

     Курс читатимуть українські та міжнародні провідні експерти в закупівлях, юристи, фахівці Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС», ГО "Громадський контроль".

     Варто зауважити, що курс є повністю безкоштовним завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу. А всі матеріали курсу (відеолекції, слайдові презентації, додаткові текстові і графічні матеріали, інтерактивні завдання та форум) можна отримати в електронному режимі.

     Тривалість курсу 6 тижнів, початок лютий 2017 року. Успішно виконайте усі завдання курсу й отримайте сертифікат про його закінчення!

     Обов’язкова умова участі в онлайн-курсі – реєстрація (за посиланням https://courses.prometheus.org.ua/register?course_id=coursev1%3AProZorro%2BPP202%2B2017_T1&enrollment_action=enroll).

За матеріалами сайту https://prometheus.org.ua/