Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як виписатись майбутнім студентам?

У зв’язку зі стартом з 01 серпня вступної кампанії до вищих навчальних закладів, відділ реєстрації місця проживання громадян нагадує особливості «виписки» студентів на період карантину.

Для уникнення скупчення людей прийом відвідувачів ведеться виключно за попереднім записом.

Мешканці району мають можливість записатися на прийом до відділу:

-    онлайн через портал державних послуг iGov (https://igov.org.ua/),

-    e-mail: [email protected],

-    skype: [email protected],

-    за телефоном 94-82-15.

Для зняття з реєстрації місця проживання студент надає:

-     паспорт,

-     довідку про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13) за наявності,

-     квитанцію про сплату адміністративного збору в сумі 13 грн. 60 коп. (платіжний термінал знаходиться у приміщенні відділу),

-     юнаки також надають посвідчення про приписку до призовної дільниці або військовий квиток зі штампом про зняття з військового обліку.

Виписка здійснюється в день звернення, а прописатися за новою адресою необхідно протягом 30 календарних днів після зняття з реєстрації місця проживання.

Також нагадуємо, що є можливість виписатись з попередньої адреси одночасно з реєстрацією місця проживання в гуртожитку. В такому разі звертатись до нашого відділу не потрібно – все зробить адміністрація гуртожитку та й адміністративний збір сплачується один раз за обидві послуги.

Бережіть своє здоров’я, бо молодь – найцінніший скарб нації.