Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні саксаганці! До вашої уваги інтернет-опитування з метою визначення рейтингу урочистих, святкових, спортивних та інших заходів

Шановні саксаганці!


         Дозвольте звернути вашу увагу на цікаву та неординарну подію!

 

   Інститут розвитку міста Кривого Рогу з метою об'єктивної оцінки та визначення рейтингу урочистих, святкових, спортивних та інших заходів, які відбуваються у нашому місті і в Саксаганському районі зокрема,  проводить інтернет-опитування, на основі якого буде визначено найкращі та найпопулярніші серед них.

   Завдяки вашому онлайн-голосуванню за прямим посиланням (http://www.irm.kr.ua/files/opros/1.php) найзмістовніші, найцікавіші заходи увійдуть до «Календаря щорічних заходів «ТОП-100 року», а це означає, що в майбутньому культурно-розважальні заходи міста формуватимуться згідно вашим уподобанням.

   Сьогодні, як ніколи, актуальним є діалог між владою та громадою району. Тож для нас надзвичайно важлива ваша думка, а ваші зауваження і побажання завжди будуть почуті. Бо ми працюємо для вас, для того, щоб у вашому житті панували не тільки звичні буденні турботи, а й незабутні спалахи різнобарвного, цікаво та корисно проведеного дозвілля.

   Пам'ятайте про те, що саме Ваша особиста думка, Ваше враження може стати вирішальним!

 

   Заздалегідь дякуємо за розуміння та співпрацю!



Посилання:


Інститут розвитку міста Кривого Рогу