Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Переможна хода посадових осіб місцевого самоврядування Саксаганського району у VIII міській спартакіаді

         З метою пропаганди здорового способу життя, залучення посадових осіб до занять фізичною культурою і спортом, організації відпочинку та розвитку найбільш популярних видів спорту, 27 та 28 квітня 2017 року на спортивних базах комунальних позашкільних навчальних закладів ДЮСШ № 3 та ДЮСШ № 10 відбулася VIІІ міська спартакіада посадових осіб місцевого самоврядування, присвячена 242-й річниці заснування міста Кривого Рогу. Посадовці змагалися в п’яти  видах спорту: настільному тенісі, шахах, шашках, волейболу та міні-футболу. В спортивному заході взяли участь вісім збірних команд виконкомів міської та районних у місті рад.

         Спартакіада розпочалася парадом учасників змагань в комунальному позашкільному закладі ДЮСШ № 10 (вул. Бикова, 4), яку вступним словом з побажанням здорового духу та перемоги відкрив секретар Криворізької міської ради Маляренко Сергій Васильович.

         За підсумками виступу в п’яти видах спорту перше загальнокомандне місце, набравши 931 очко, виборола дружна збірна команда працівників Саксаганського виконкому, друге місце, з результатом 917 очок, дісталося збірній команді виконкому Довгинцівської районної у місті ради, третє місце з результатом 893 очка залишила за собою команда виконкому Покровської районної у місті ради, четверте місце з результатом 889 очок за командою виконкому Металургійної районної у місті ради, п’яте місце з результатом 883 очка у команди виконкому Криворізької міської ради, шосте місце з результатом 873 очки у команди виконкому Тернівської районної у місті ради, сьому місце з результатом 860 очок залишила за собою команда виконкому Центрально-Міської районної у місті ради та восьме місце з результатом 857 очок здобула команда виконкому Інгулецької районної у місті ради.

         Нагадаємо, що саксаганці з п’яти видів спорту в трьох (настільний теніс, волейбол та міні-футбол) вибороли перші місця і лише в шахах та шашках – шосте та п’яте відповідно.

         Секретар Криворізької міської ради Маляренко Сергій Васильович нагородив переможців і призерів спартакіади медалями, дипломами та кубками, як в особовому заліку  так і в командному.

         Тож, поздоровляємо збірну команду виконкому Саксаганської районної у місті ради з перемогою у VIІІ міській спартакіаді посадових осіб місцевого самоврядування та додамо, що тільки у найспортивнішому районі міста і посадовці чемпіони.