Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

25 квітня відкрито єдиний Центр кар’єри Метінвест, метою якого є забезпечення відкритого доступу по усім вакансіям підприємств групи Метінвест

    25 квітня у Саксаганському районі на пр. Миру, 33 відкрито єдиний Центр кар’єри Метінвест, метою якого є забезпечення відкритого доступу по усім вакансіям підприємств групи Метінвест. Приємно відзначити, що для компаній гірничо-промислового комплексу України такий підхід до роботи з потенційними співробітниками запроваджено саме в Кривому Розі.

    Наразі Центр працює по декільком напрямкам, серед яких: підбір персоналу, знайомство із спеціальностями, інформування про діючі програми навчання та розвитку. Спеціалісти Центру готові проконсультувати з будь-яких питань щодо особливостях виробництва, допомогти у оформленні резюме та визначитись із вибором. База вакансій Центру оновлюється кожен день.

    Центр кар’єри Метінвест знаходиться за адресою: пр. Миру, 33. Довідкову інформацію або проконсультуватися у спеціалістів можливо за телефоном гарячої лінії: 0- 800-300-407.

За матеріалами сайту: http://kso.metinvestholding.com/