Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення акції «Подвір’я ветерана»

У приватному секторі Саксаганського району мешкає вісім ветеранів війни, які перебувають на обслуговуванні комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» Криворізької міської ради.

Традиційно щорічно в районі проходить акція «Подвір’я ветерана», до участі у якій залучаються волонтерські загони учнів навчальних закладів, соціальні робітники комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» Криворізької міської ради. Мета цієї акції – благоустрій прибудинкової території ветеранів Великої Вітчизняної війни, осіб з інваліднісю. Студентська та учнівська молодь активно бере участь у заходах з надання допомоги у проведенні робіт на земельних та присадибних ділянках.

Всім одиноким ветеранам війни району, які мешкають у приватному секторі, надається допомога у прибиранні подвір’я, вивезенні сміття, обрізанні кущів та обробці від шкідників дерев, впорядкуванні клумб.

02. 04. 2019 у приватному секторі, де мешкає один із учасників війни, у рамках акції «Подвір’я ветерана» надано допомогу у підготовці городу до посадки розсади та прибиранні подвір’я працівниками територіального центру.

Ветеран вдячний за проявлену турботу та піклування.