Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вітаємо з професійним святом надійних розвідників земних надр Кривбасу – з Днем геолога!

     Незважаючи на те, що Саксаганський район в уявленні містян асоціюється зі спальним районом, значна його територія відведена під промислові розробки для гірничо-добувних підприємств Кривбасу: ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», ПАТ «Криворізьий залізорудний комбінат». Така тісна концентрація промислових об’єктів, що обумовлена багатими геологічними надрами, диктує необхідність постійного їх геологічного дослідження.

     В цьому році 02 квітня фахівці геологічної справи відзначатимуть своє професійне свято – День геолога.

     Виконком Саксаганської районної у місті ради щиро вітає усіх спеціалістів-геологів з їх професійним святом та висловлює особливу вдячність за гідну роботу в даній сфері. З нагоди професійного свята відзнаками виконкому районної у місті ради відзначено кращих працівників підприємства, а саме:

-  Грицай Олену Юріївну - завідувачку відділом геології і комплексного використання мінеральної сировини науково-дослідного гірничорудного інституту Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет»;

- Самойленка Дмитра Васильовича – головного геолога служби головного геолога шахти «Родіна» публічного акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат».

     Бажаємо здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів та наукових відкриттів, нових результатів у дослідженнях, високих світових досягнень та премій.