Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято Масляної!

Скільки приємних хвилювань виникає при одному слові – «Масляна». Адже це свято, напевно у кожного, асоціюється з улюбленими млинцями та варениками. Це одне із найсвітліших, найрадісніших свят, коли люди проводжають Зиму і зустрічають Весну.                                                                 

З нагоди свята працівники та студенти закладів вищої та професійно-технічної освіти Саксаганського району провели різноманітні заходи.

Найактивнішими виявились студенти Донецького юридичного інституту, які поєднали традиції пригощання гостей смачними, власноруч приготовленими смаколиками зі спортивними розвагами. Розділившись на команди, курсанти змагалися у спортивних змаганнях з перетягування канату, підіймань гир та підтягувань на високій перекладині. Найкращі за результатами змагань отримали відзнаки від керівництва інституту, а для всіх присутніх у тому числі і містян, які завітали до Донецького юридичного інституту були представлені пригощання, які вони охоче смакували. Захід завершився традиційним для Масляної спалюванням опудала зимової богині Морени.