Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дівочий Кубок Гурова – восьмирічний переможний саксаганський майстер-клас

З 26 лютого по 01 березня 2018 року в спортивному залі палацу спорту комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбувся ХVІІІ міській турнір з баскетболу серед дівчат шкільного віку пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича, присвяченого Міжнародному жіночому дню 8-го березня, в яких взяли участь 96 спортсменок з восьми збірних команд - з семи районів та збірної професійно-технічних навчальних закладів міста.

За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. Групу «А» представляли команди: Саксаганського, Тернівського, Інгулецького районів та збірна ПТНЗ, до групи «В» увійшли команди: Покровського, Центрально-Міського, Металургійного та Довгинцівського районів. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами Інгулецького та Покровського районів перемогу святкували юні інгульчанки (тренер Іванова Ж. В.). Переможці групових першостей команди Саксаганського та Металургійного районів змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним Кубком Гурова В. М. Перемогу з рахунком 36:18, восьмий раз поспіль, здобула команда юних баскетболісток Саксаганського району (тренер Токарчук Ю.Т.), друге місце дісталося збірній команді Металургійного району (тренер Дагларов М. М..).

На церемонії нагородження секретарем Криворізької міської ради Маляренком Сергієм Васильовичем, головою комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступаком Олександром Миколайовичем була виконана дуже приємна та значна місія нагородження переможців, призерів та учасників міських змагань з баскетболу кубками, дипломами, медалями, баскетбольними м’ячами, пам’ятними подарунками та солодощами. Від депутата Криворізької міської ради Греська Валерія Володимировича команда переможець турніру та її тренер отримала цінні подарунки у вигляді пауербанків.

Організаційним комітетом турніру були визначені кращі гравці, ними стали:

- кращим центровим – Троскіна Христина (Покровський район);

- кращим захисником – Леоненко Тетяна (Саксаганський район);

- кращим нападаючим – Самохіна Юлія (Металургійний район);.

Дуже приємно, що цей почесний трофей восьмий раз поспіль залишають за собою юні саксаганочки. Тож, поздоровляємо вас дівчата, поздоровляємо всіх саксаганців з новою перемогою, новим здобутком, а всіх жінок з наступаючим святом 8-го березня.

Виконком Саксаганської районої у місті ради вдячний за допомогу в організації проведення міського турніру адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР в особі в. о. директора Бородіної Лариси Володимирівни та за надання юнацькій і дівочій збірним командам Саксаганського району з баскетболу питної води під час турніру директору ТОВ «Арістей КР» Гапонову Андрію Леонідовичу, командам черлідерів КСШ № 107 (керівник Федоренко О. В.) та спортивної аеробіки КЗШ № 41 (керівник Марчук Л. О.).