Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось засідання колегії відділу освіти

28 лютого 2018 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 19 відбулося засідання колегії відділу освіти, до роботи були залучені керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів.

На початку колегії кращих працівників закладів освіти району було нагороджено грамотами відділу освіти виконкому районної у місті ради.

Під час розгляду основного питання «Впровадження заходів з енергозбереження в закладах освіти району: стан справ та перспективи» були відмічені позитивні результати, окреслено проблемні питання, запропоновані шляхи вдосконалення роботи.

В порядку контролю за виконанням рішення колегії «Про стан роботи зі зверненнями громадян» було окреслено ряд питань з якими найчастіше звертаються працівники закладів освіти, батьківська громадськість.

На завершення заходу директор навчально-виховного комплексу № 35 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – багатопрофільний ліцей «Імпульс» Лисенко Р. С. розповіла про питання, що розглядались на засіданні колегії управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.