Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розвиток соціального партнерства в Саксаганському районі

          Все більших обертів набирає в Саксаганському районі залучення промислових підприємств до соціально-культурних районних програм та заходів.  Так, в рамках підтримки ініціатив соціального партнерства 01 березня  2017 року відбулася робоча зустріч голови районної у місті ради Беззубченка В. В. та в. о. генерального директора ТОВ «МЕТІНВЕСТ – Криворізький ремонтно-механічний завод» Левченка О. В. Дружні стосунки органів районної виконавчої влади з ТОВ «МЕТІНВЕСТ – Криворізький ремонтно-механічний завод» (раніше – ПАТ «Криворізький завод гірничого обладнання») склалися уже давно. Приємно відзначити, що з входженням підприємства до групи Метінвест відкриваються нові перспективи для тісного співробітництва.

          За результатами робочої зустрічі було обговорено питання підтримки амбітних виробничих планів підприємства, що є рушієм економіки в районі, його участь у соціальних проектах та залучення до програм захисту навколишнього природного середовища.