Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Приєднуйся 25 березня до ГОДИНИ ЗЕМЛІ

     Година Землі - це всесвітня подія, рушійною силою якої є саме Ви, Ваша оргнанізація чи компанія, Ваш навчальний заклад! Долучіться до Години Землі та вмикайте свою силу, символічно вимкнувши світло 25 березня!

     Сміливо, просто та легко, Година Землі 2017 має на меті продемонструвати людям, що дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі - кожен з нас може змінити світ на краще! У кожного  є сила змінити світ!

     Цього року Година Землі привертає увагу українці до національних парків, заповідників та інших природоохоронних об’єктів нашої країни. Місто Кривий Ріг не є винятком. Запрошуємо ініціативні групи Саксаганського району підтримати Всеукраїнский екопроект та прийняти участь у вигляді волонтерства з прибирання від сміття районних парків, скверів та пам’яток природи місцевого значення.

В     ід свого імені, як представник бізнесу, навчального закладу чі іншої організації, реєструйся на сайті, щоб долучитися до Години Землі 2017 та висловити свою підтримку руху за майбутнє Планети! Вмикай свою силу та покажи, що українці піклуються про природу своєї країни! (http://wwf.panda.org/uk/our_work/ecoeducation/campaigns/eh17/sign_up/).