Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Реалізовуємо ідеї Громадського бюджету в Саксаганському районі

Минулорічна перемога проєктів-учасників конкурсу Громадський бюджет визначила для Саксаганського району план по реалізації 26 креативних ідей. Окремі проєкти-переможці реалізовуються структурними підрозділами виконкому районної у місті ради та ставлять перед головними розпорядниками певні виклики щодо якісного втілення ідей авторів.

З усією відповідальністю розпочали підготовку над цьогорічною реалізацією проєктів в рамках Громадського бюджету, визначили дорожню карту для кожного виконавця та вже знайшли співрозуміння з авторами кожного з проєктів. Працюємо в напрямку реалізації далі і вже зовсім скоро перед містянами відкриються нові локації для відпочинку в районі, зазвучать з літньої сцени в парку Саксаганський мелодії класики та джазу, а восени гостинно запросимо на спортивні змагання та тематичний фестиваль DreamFest. І це лише частина запланованого. По заходам в рамках «Громадський бюджет» - слідкуйте за афішами на вебсайті виконкому районної у місті ради.