Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Виконано перерахунок житлових субсидій із січня 2022 року

Відповідно до вимог пункту 92 Положення про порядок призначення житлових субсидій в поточному місяці управлінням виконано перерахунок житлових субсидій із січня 2022 року в зв’язку зі збільшенням тарифів:

– АТ «Криворіжгаз» на послугу з розподілу природного газу (з 0,612 на 0,636 грн./куб.м);

– КП «Кривбасводоканал» на послуги з централізованого водопостачання (з 13,32 на 15,972 грн./куб.м) та водовідведення (з 11,904 на 15,396 грн/куб.м).

Також нарахованосубсидіїза абонентське обслуговування споживачам:

Т «Криворізька теплоцентраль» з листопада 2021 року:

– плата за абонентське обслуговування для послуги з постачання теплової енергії у розрахунку на одного абонента за місяць у розмірі 7,02 грн. (з ПДВ) без врахування вартості обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії;

- плата за абонентське обслуговування для послуги з постачання теплової енергії у розрахунку на одного абонента за місяць у розмірі 7,70 грн. (з ПДВ) з врахування вартості обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії.

КПТМ «Криворіжтепломережа» з грудня 2021 року:

– плата за абонентське обслуговування для послуги з постачання теплової енергії у розрахунку на одного абонента за місяць у розмірі 22,05 грн. (з ПДВ) без врахування вартості обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії;

- плата за абонентське обслуговування для послуги з постачання теплової енергії у розрахунку на одного абонента за місяць у розмірі 35,19 грн. (з ПДВ) з врахування вартості обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії.

Оскільки на дату формування звітних відомостей за січень 2022 року Дніпропетровська область перебувала в «помаранчевій» карантинній зоні, субсидію на січень 2022 року нараховано без збільшених соціальних нормативів (як це було при “червоній” зоні на 50%) на послуги з постачання та розподілу природного газу, електропостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, в зв’язку з чим розмір субсидії по кожному домогосподарству зменшився в середньому на 200,00 грн.

У разі виникнення питань щодо перерахунку субсидії, роз’яснення надаються працівниками управління за номером 098 360 20 04.