Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Роз’яснюємо якпризначається житлова субсидія на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива

Житлова субсидія на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива призначаються у разі, коли домогосподарство не отримує комунальну послугу з постачання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) та не використовує природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення. Така субсидія призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян і розраховується з місяця звернення до кінця календарного року. Розмір субсидії визначається на підставі доходів членів домогосподарства за попередній календарний рік.

Виплата готівки проводиться один раз на рік.

Мешканці району можуть подати документи для призначення такого виду субсидії безпосередньо завітавши до управління праці та соціального захисту населення чи подати в електронній формі через портал ДІЯ (https://diia.gov.ua/services/zvernennya-na-priznachennya-zhitlovih-subsidij-v-elektronnij-formi).

Громадяни, які бажають особисто надати відповідні документи або не мають змоги користуватися електронними сервісами, можуть попередньо записатися на прийом за телефонами: 098 360 20 04.