Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 29. 01. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

29 січня 2021 року на черговому засіданні комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог, розглянуто 7 заяв щодо соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання. 

6 сім’ям призначено щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг.  Одній сім’ї призначено допомогу на дітей одиноким матерям та державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям.

Відповідно до чинного законодавства припинено соціальну виплату одній сім’ї у зв’язку зі зняттям з обліку внутрішньо переміщеної особи.

За поданням Криворізького міськрайонного центру зайнятості державну допомогу по безробіттю призначено трьом внутрішньо переміщеним особам.