Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо виконання угоди «Про соціальне партнерство» між виконкомом Саксаганської районної у місті ради та АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання»

          Підбиваючи підсумки 2016 року, хочеться висловити щиру вдячність за допомогу та підтримку надану АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання» Саксаганському району в рамках виконання угоди «Про соціальне партнерство» (прим. 19. 12. 2016 підприємство офіційно увійшло до складу ТОВ «Метінвест Холдинг» та змінило назву на ТОВ «Метінвест – Криворізький ремонтно-механічний завод»)

          За активної підтримки підприємства, в районі проводилися свята, організовувались роботи з благоустрою, надавався вантажний та висотний автотранспорт.

          Напередодні Нового - 2017 року, окремо хочеться подякувати керівництву та працівникам ТОВ «Метінвест – Криворізький ремонтно-механічний завод» за традиційну, щорічну допомогу у спорудженні та прикрашанні головної ялинки району перед будівлею виконкому Саксаганської районної у місті ради.

          ТОВ «Метінвест – Криворізький ремонтно-механічний завод» було закуплено 180 ялинок-красунь, надано довгомір та кран для спорудження остову ялинки, висотний автотранспорт для монтування та прикрашання загальної конструкції ялинки, задіяно вісім працівників підприємства (модельний та ремонтний цехи).

          Всі організаційні питання оперативно вирішувались завдяки професійній роботі Сліпченко О. В., начальника управління адміністративних і соціальних питань.

          Виконком Саксаганської районної у місті ради висловлює вдячність за допомогу в розвитку та поліпшенню соціального життя мешканців Саксаганського району, підтримці програм з благоустрою та реалізації святкових і культурно-масових заходів.

          Сподіваємось і в подальшому на конструктивну співпрацю задля добробуту територіальної громади.