Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про засідання робочої групи щодо надходжень плати за землю

28.09.2021 відбулося засідання робочої групи щодо надходжень плати за землю під головуванням заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Кріпака.

На засіданні вищевказаної робочої групи були присутні головні державні ревізори-інспектори Криворізького відділу адміністрування податків і зборів з фізичних та юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Шість суб’єктів господарювання (юридичні та фізичні особи), які мають борги по платі за землю, або користуються земельними ділянками без наявності правовстановлюючих документів, звітували щодо проведених ними заходів з усунення порушень чинного земельного та податкового законодавства України.

На робочій групі представниками податкової служби надано інформацію щодо виконання планових показників надходжень від орендної плати за землю   та земельного податку у вересні місяці  та з початку 2021 року.

Також, головний державний ревізор - інспектор Криворізького відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС  у Дніпропетровській  області Дмитро Шкленський  ознайомив  членів  робочої групи з проєктом Закону України від 12.04.2021 № 5354 «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік», який надасть можливість податковим службам здійснювати реалізацію майна боржників.