Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День усиновлення!

В останній день вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це свято батьків, які народили свою дитину серцем.

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки.

В Саксаганському районі  з нагоди цього дня 26 вересня 2019 року відбу-лося родинне свято «Про тих, хто дарує дітям добро», яке пройшло на базі біб-ліотеки № 11 комунального закладу культури «Криворізька міська бібліотекка для дорослих» Криворізької міської ради. На захід завітав заступник голови районної у місті ради Ігор Криворотній, він висловив щиру подяку та сердечні вітання запрошеним опікунам, піклувальникам та прийомним батькам, які виховують та піклуються про дітей, які з різних причин втратили батьківську турботу.

27 вересня 2019 року службою у справах дітей також взято участь  у місь-кому заході з нагоди Дня усиновлення, у VІІ міському родинному фестивалі     "З любов'ю в кожне серце", який пройшов на базі Академічного міського театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху».

До святкової програми залучено сім’ї опікунів, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу.

Троє дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які меш-кають на території Саксаганського району, що  перемогли  у номінаціях: «Кра-щі у навчанні», «Кращі у творчості» та «Кращі у спорті» отримали пам’ятні подарунки.

З нагоди свята бажаємо батькам і діткам міцного здоров'я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові.