Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Світла і вічна пам'ять героям

В Україні національно-патріотичне виховання є одним із пріоритетних напрямів діяльності держави. Формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості здійснюється на прикладах героїчної боротьби Українського народу за утвердження суверенітету власної держави, на прикладах мужності та героїзму учасників революційних подій в сучасній Україні.

Відповідно до Указу Президента України № 621/2019 щорічно 29 серпня в державі відзначатиметься День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

29 серпня 2019 року учасники освітнього процесу закладів освіти району вшанувати пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, поклавши квіти до меморіальних дошок які встановлено на фасаді закладу освіти, будівлях на території обслуговування.

Світла і вічна пам'ять ГЕРОЯМ!