Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

23 серпня 2016 року свято шахтаря святкує шахта «Родіна»

Професію шахтаря вважають однією із найнебезпечніших й найекстремальніших. Шахтарі – мужні та сміливі люди, які віддані своїй праці та прикладають величезні зусилля для виконання своєї роботи. Це надзвичайно важка праця, робітникам доводиться спускатися на велику глибину. Для вшанування самовідданої праці шахтарів, в Україні кожний рік в останню неділю серпня святкується День шахтаря. В 2016 року День шахтаря в Україні буде святкуватися 28 серпня.

23 серпня 2016 року свято шахтаря святкує шахта «Родіна» - структурний підрозділ, який входить до Публічного акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат». ПАТ «КЖРК» - найбільше підприємство в Україні з видобутку руди підземним способом та одне з найбільших підприємств Кривого Рогу.

В цей день, присутніми на святі шахтарів були голова правління ПАТ «КЖРК» Караманиць Федір Іванович, директор шахти «Родіна» -Прокопчук Костянтин Леонідович, заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Юрченко Віталій Сергійович, який тепло та з гордістю привітав усіх працівників з їх професійним святом та вручив грамоти кращим шахтарям.