Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивні районні заходи до Дня молоді та Дня Конституції для саксаганців

        З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, 26 червня 2016 року з 14.00 під час святкування в Саксаганському районі  Дня молоді, в парку «Саксаганський»  (вул. Бикова, 2) відбулася районна спортивна програма «Козацькі розваги», до якої увійшли змагання з восьми видів спорту: дартсу, метання гирі 16 кг через себе, армспорту, жонглювання футбольним м’ячем за 30 с., метання мішків з тирсою в довжину, поштовх гирі 24 кг, «Весела естафета», перетягування канату.

         В спортивній програмі взяли участь три команди: АТ «Корум КЗГО», КПТМЛ та КЦПОРКТРС. За підсумками участі в районній спортивній програмі, перше загальнокомандне місце здобула команда АТ «Корум КЗГО», друге місце дісталося команді учнів КПТМЛ, третє місце посіли вихованці КЦПОРКТРС. До речі, склад команди КЦПОРКТРС представляли дві особи слабого полу.

         Переможці та призери районного спортивного заходу з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України були нагороджені медалями та грамотами. Від спонсору ТОВ «Арістей КР» (директор Гапонов А. Л.) всі учасники отримали напої у вигляді солодкого квасу.

         Молодь – це наша зміна! В здоровому тілі – здоровий дух! Бо тільки здорова нація зможе побудувати нове й розвинене суспільство. Не забуваймо це! Тож, рівняння на молодь!