Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення відеотурне “Україно чудесна” для вихованців пришкільного табору відпочинку “Радість” КЗШ № 70

   Патріотизм - це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім'я своєї Батьківщини. Патріотизм - величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі. Патріотизм породжує впевненість у собі, волю в перемогу, віру в свою націю, свій народ.

   4 червня 2015 року в бібліотеці-філіалі № 11 КЗК “Міська бібліотека для дорослих” відбулося відеотурне “Україно чудесна” для школярів пришкільного табору відпочинку “Радість” Криворізької загальноосвітньої школи № 70.

   Учні з зацікавленням переглянули відео про найкрасивіші місця України, дізналися про визначні пам'ятки культури українських міст. Бібліотекарі в ігровій формі збагатили знання школярів про рідну державу, сприяли їх патріотичному вихованню.